Concert pascal
MOPAN Suceava

După vacanţa de iarnă, echipa de rugby seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a revenit la antrenamente la începutul acestei săptămâni pentru a pregăti returul Diviziei Naţionale, dar şi ultima parte a campionatului, când se vor stabili promovatele şi echipele ce retrogradează. Iniţial, antrenorul Constantin Vlad a programat revenirea la pregătire cu o săptămână înainte, dar din cauza ninsorilor şi a viscolului a fost nevoit să amâne termenul, pentru a nu risca integritate fizică a jucătorilor, mai ales că returul va începe abia pe 25 martie. Sucevenii se vor pregăti la stadionul Unirea din Suceava, la Gura Humorului, dar şi-n sala de atletism a clubului CSM, deoarece antrenamentele sunt puse destul de târziu, iar terenurile nu au nocturnă.

„Vom stabili împreună cu jucătorii un program de pregătire, în funcţie şi de posibilităţile lor, astfel încât să avem cât mai mulţi sportivi la antrenamente. Am vorbit cu antrenorii de atletism şi vom face o parte din pregătire şi la sala de atletism, deoarece antrenamentele sunt seara, pentru a ajunge şi jucătorii care lucrează. Îmi doresc să ne pregătim cât mai bine pentru a ajunge într-o formă optimă în retur, astfel încât să ne menţinem în primele trei. Ne dorim să facem şi un cantonament de o săptămână, cu 14 zile înaintea reluării campionatului, pentru a aduce sportivii la un nivel cât mai apropiat al pregătirii fizice. De mulţi ani Primăria Suceava ne sprijină şi sper s-o facă şi-n continuare, iar pe lângă sponsorul nostru AC Mobile sper să mai atragem şi alţi sponsori lângă echipă.

Din lotul formaţiei noastre pentru a doua parte a campionatului va lipsi Adrian Buiciuc, operat la genunchi”, a explicat antrenorul Constantin Vlad. Nea Vlad, cum îi spun toţi iubitorii jocului cu balonul oval, a împlinit 46 de ani de la primul antrenament în calitate de jucător la Suceava, el evoluând 10 ani în primul eşalon valoric al rugbiului românesc.

Sucevenii îşi doresc să facă şi mai multe meciuri de pregătire, iar pe lângă cele cu juniorii I de la LPS Suceava şi cu cei de la CSŞ Gura Humorului vor şi cu echipe de seniori, dar asta în funcţie de ce formaţii vor veni în cantonament în judeţul Suceava. După data de 20 ianuarie, rugbiştii suceveni vor avea de trecut şi vizita medicală bianuală.

CSM Suceava va începe returul cu două meciuri pe teren propriu, cu Rugby Club Bârlad, pe 25 martie, iar o săptămână mai târziu, cu CS Mănăştur, echipa a doua a Universităţii Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava