Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava a găzduit în premieră, la finele săptămânii trecute, un turneu final naţional de rugby pentru juniori. Lucru deosebit a fost acela că că printre cele patru formaţii care s-au luptat pentru medalii în ultima fază a Campionatului Naţional de rugby în X pe terenul de la Baza Sportivă Unirea s-a aflat şi echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava, alături de grupările CSS 2 Baia Mare, Steaua Bucureşti şi CS Tomitanii Constanţa. Din nefericire, chiar dacă şi-au dorit nespus de mult să ocupe un loc pe podium, tinerii rugbişti pregătiţi de Dumitru Livadaru nu au reuşit acest lucru, chiar dacă pe teren nu au părut cu nimic mai prejos decât de partenerii lor de competiţie. Sucevenii au avut ghinionul să piardă meciul cu Tomitanii după ce au încasat un eseu controversat în prelungiri, iar cu Steaua s-au simţit din nou nedreptăţiţi de arbitraj, mai ales că nu le-a fost validată o încercare valabilă.

„După 50 de ani de rugby la Suceava mă bucur că am izbutit să fim şi noi gazda unui turneu final. A fost o competiţie reuşită, numai că, din nefericire pentru noi, n-am reuşit să punem mâna pe mult visata medalie. Sunt mulţumit însă de modul în care s-au prezentat băieţii mei. Cinci dintre ei activează deja în Divizia Naţională, la CSM Suceava, însă mai sunt şi alţii care vor face pasul la seniori. A contat mult şi faptul că n-am avut acces la terenul de la stadionul Unirea, noi fiind nevoiţi să ne pregătim pentru această competiţie doar pe terenul sintetic de la LPS. Sunt sacrificii mari pe care le fac aceşti copii şi trebuie apreciat acest lucru”, a declarat antrenorul Dumitru Livadaru.

Echipa CSS 2 Baia Mare, care a înregistrat doar victorii pe linie, a cucerit titlul naţional, următoarele două poziţii de pe podium fiind ocupate de Steaua Bucureşti şi CS Tomitanii Constanţa.

Iată şi lotul de jucători utilizat de formaţia LPS Suceava la această competiţie: Gabi Tăutianu, Pavel Netbai, Anton Medihan, Mihai Stanciuc, Călin Clim, Narcis Drăghia, Claudiu Sologiuc, Andrei Serediuc, Marius Cora, Alexandru Ţârdea, Florin Zimbru, Pavel Mâzâlică, Sebastian Rusu.

Rezultatele complete înregistrate la turneul final de la Suceava:

LPS Suceava – CS Tomitanii Constanţa 0-7

CSS 2 Baia Mare – Steaua Bucureşti 17-7

CSS 2 Baia Mare – CS Tomitanii Constanţa 22-0

LPS Suceava – Steaua Bucureşti 7-12

Steaua Bucureşti – CS Tomitanii Constanţa 17-5

LPS Suceava – CSS 2 Baia Mare 5-36

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava