Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto11 poze în acest set

Avionul care a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat sâmbătă seara, în jurul orei 21:15, pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Salcea. Credincioșii ortodocşi din judeţul Suceava vor primi în noapte de Înviere Lumina Sfântă de la Sfântul Mormânt după ce protopopii din întreg judeţul vor lua Lumina de la Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen. Delegaţia Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor care a adus Lumina Sfântă a fost formată din preoţii Cătălin Axinte şi Vasile Baltag. Cei doi preoți suceveni au adus Lumina Sfântă de la București, ajungând la Suceava cu avionul care a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim.

„Cu binecuvântarea Înaltului Pimen, delegaţia de la Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, a preluat de la Aeroportul Otopeni Lumina adusă de la Mormântul Mântuitorului nostru Isus Hristos, şi cu puţine peripeţii, aşa cum se întâmplă de obicei, cu ispite, am reuşit să ajungem în Suceava”, a spus preotul Vasile Baltag, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. Lumina Sfântă a fost împărţită de pe Aeroportul Ştefan cel Mare către preoţii din Iaşi, Botoşani şi Cernăuţi.

Este pentru al cincilea an în care credincioşii ortodocşi suceveni primesc în noaptea de înviere Lumina Sfântă de la Mormântul Sfânt din Ierusalim.

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns şi anul acesta la credincioşii ortodocşi suceveni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava