MOPAN Suceava

Doi dintre cei mai talentaţi luptători suceveni şi-au confirmat valoarea şi la nivel internaţional în competiţiile destinate juniorilor. Teodor Horătău, de la LPS Suceava, a reuşit să câştige medalia de aur, în limitele categoriei 53 de kilograme, în cadrul unui puternic turneu ce a avut loc la finele săptămânii trecute în Republica Moldova, iar Constantin Huţuleac, de la CSM Suceava, s-a clasat primul, la categoria 96 de kilograme, în cadrul unui turneu care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Salonic (Grecia).
„Mă bucură faptul că cei doi sportivi au reuşit performanţe şi la nivel internaţional, pentru că pe plan naţional ei sunt deja multipli campioni. Dacă vor prinde încredere în forţele proprii le prevăd un viitor strălucit. Totul depinde de modul cum vor munci şi de seriozitatea lor la antrenamente şi în competiţii.
La promovarea acestor doi sportivi şi-au adus contribuţia conducerile CSM şi LPS Suceava cărora trebuie să le mulţumim. Deasemenea, merită recunoştinţa noastră SC „Rompeisaj” Suceava şi câţiva oameni de suflet care au fost tot timpul alături de noi ca Sevi Caba Ocu, Ilie Gherman, Andrei Moroşan, Gheorghe Baltă, Vasile şi Florin Ciocan şi Valentin Stănuţ” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava