Concert pascal
MOPAN Suceava

Luptătorii suceveni s-au întors cu șase medalii de la prima ediție a Cupei României pentru cadeți, competiție ce avut loc la finalul săptămanii trecute la Târgoviște, în prezența a 150 de sportivi. Performerul delegației sucevene a fost Adrian Agache, luptătorul legitimat la LPS Suceava ocupând primul loc la categoria 76 de kilograme. Teodor Chira, un alt sportiv pregătit de antrenorul Valerică Gherasim, a luat medalia de argint la categoria 100 de kilograme.
Alți doi luptători de la LPS, antrenați de Andrei Bolohan, este vorba de Marian Hangaleț și Tudor Ursachi, au cucerit medaliile de argint la categoria 50, respectiv 58 de kilograme. CSM Suceava a urcat în două rânduri pe ultima treaptă a podiumului de premiere prin Bogdan Pop (46 kilograme) și Mihai Căldăraru (69 kilograme), cei doi sportivi fiind antrenați de Daniel Ciubotaru. Grație celor patru medalii, LPS Suceava a ocupat la final locul 3 în clasamentul pe cluburi.
“Dacă Pop și Căldăraru ar fi concurat pentru LPS, am fi ieșit pe primul loc în clasamentul pe echipe. Medaliile cucerite la Târgoviște dovedesc încă o dată valorea școlii sucevene de lupte. Chiar am fost felicitați de oficiali, de arbitri și de antrenorii din țară pentru faptul că de zece ani LPS Suceava este mereu pe podiumul de premiere la competițiile naționale”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, Consiliului Județean Suceava, conducerii LPS Suceava, Inspectoratului Școlar Județean și celor de la Palatul Copiilor Suceava pentru sprijinul acordat luptătorilor suceveni.
Pentru luptătorii suceveni urmează Turneul Internațional de la Timișoara și Memorialul “Constantin Tăpîrjan”, programat pe 9 decembrie, în sala Unirea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava