MOPAN Suceava

Războiul dintre Mădălin Ionescu şi Dan Capatos capătă noi dimensiuni. Dacă până nu demult cei doi îşi arucau săgeţi în timpul emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D şi, respectiv, Antena 1, acum îşi caută dreptatea în instanţă. Scandalul a pornit de la Oana Zăvoranu, pe care ambii realizatori au avut-o invitată în platou, scrie click.ro.

Mădălin Ionescu, prezentatorul WowBiz, și postul Kanal D au intentat un nou proces împotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1, potrivit sursei citate.

Procesul a fost demarat la începului lunii august și are ca obiect “pretenții daune morale”, notează www.paginademedia.ro.

Dacă în primul proces Mădălin Ionescu a chemat în judecată atât Antena 1 și pe prezentatorul „Un show Păcătos!, Dan Capatos, în noul proces mai apare un pârât. Este vorba de Oana Zăvoranu, pe care Mădălin Ionescu și Kanal D au reclamat-o în instanță pentru declarațiile făcute la adresa lor.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-ionescu-la-judecata-cu-dan-capatos-cei-doi-prezentatori-se-razboiesc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava