Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfîrșitul săptămînii trecute, jandarmii montani le-au acordat primul ajutor mai multor turiști accidentați pe pîrtiile de schi „Parc” și „Șoimul” din Vatra Dornei și, respectiv, Gura Humorului. Ulterior, răniții au fost duși la baza pîrtiei, de unde au fost preluați de echipaje ale Ambulanței.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei Suceava, o femeie de 37 de ani, din Iaşi, a suferit o entorsă la piciorul drept, un bărbat de 40 de ani, din Galaţi, avea o plagă tăiată la piciorul drept, o vasluiancă de 23 de ani s-a ales cu o entorsă la genunchiul drept, iar un ieșean de 42 de ani a suferit o fractură de claviculă.

Potrivit sursei citate, odată cu sosirea turiştilor în Vatra Dornei, Broşteni, Cîmpulung, Frasin, Suceviţa şi Gura Humorului, posturile de jandarmi montane din aceste localităţi au intensificat acţiunile pe traseele turistice, pe pîrtii şi în zonele unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătite să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava