Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey a avut parte de un moment stânjenitor din cauza defecțiunilor vestimentare când și-a început rezidența în Las Vegas miercuri seară (6 mai), potrivit contactmusic.com. Interpreta single-ului ´Hero´ a debutat cu spectacolul ´#1 to Infinity´ la The Colosseum în Caesars Palace și a trecut prin toate cele 18 hit-uri de locul întâi în topuri, în ordine cronologică, incluzând piesele ´Hero´, ´Dreamlover´ și ´We Belong Together´. Ea a început cu primul single al ei ´number one´, ´Vision of Love´ din 1990, apărând pe scenă într-o rochie strălucitoare pe o platformă mobilă între doi fluturi gigantici.

Carey și-a schimbat costumația de șapte ori în cele două ore de show și a avut o defecțiune de garderobă când spatele unei rochii scurte cu bijuterii s-a desfăcut. Artista a continuat să vorbească publicului în timp ce doi membri ai echipei au fugit pe scenă pentru a repara rochia. Diva pop a coborât și în mijlocul mulțimii în timpul piesei ´Always Be My Baby´ fiind înconjurată de fani, lucru care a făcut gărzile de securitate să intervină și să o tragă înapoi pe scenă, mai notează sursa citată. Recuzita ei de pe scenă a inclus un pat, o mașină decapotabilă roz și un jetski galben aprins, iar starul a avut parte de multiple aplauze la scenă deschisă din partea audienței.

Cântăreața a încheiat seara cu o interpretare live a recentului single ´Infinity´. După spectacol, starul a postat un videoclip pe Instagram.com care arăta cum ea și echipa sa ciocneau pahare de șampanie în cinstea acelei seri. Ea a scris: ˝Noroc!! Seara deschiderii!! Vă mulțumesc tuturor!!! #1toInfinity.˝ Vedeta are programate show-uri 3 nopți pe săptămână în luna mai și în luna iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava