MOPAN Suceava

Candidatul PSD Suceava de pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților, Maricela Cobuz, consideră că doar cu un Guvern PSD România poate avea o politică de sănătate mult mai bună decât în prezent. De profesie medic pediatru, Maricela Cobuz a anunțat că își ia angajamentul ca în calitate de deputat să-și folosească toată educația și experiența sa medicală pentru a duce sănătatea în direcția corectă. „Sănătatea este, în final, neprețuită. În cariera mea am întâlnit și alte probleme pe care dacă reușim să le rezolvăm am aduce un mare beneficiu societății. În primul rând trebuie să facem un efort mai mare pentru prevenție și educație, pentru că adevăratul succes al unui sistem medical este dat de cât de sănătoși suntem. Analize la timp, informări corecte și un comportament responsabil va reduce, pe termen lung, nevoia de paturi de spital. M-am confruntat cu foarte multe mame minore, care au neglijat aspecte esențiale ale sănătății lor și a copilului. Astfel de probleme trebuie extirpate complet!”, a precizat Maricela Cobuz. Ea a arătat că programul PSD pentru sănătate este deja cel mai complet, cu propuneri importante în acest domeniu, cum ar fi dezvoltarea infrastructurii medicale prin investiții, scăderea prețurilor la medicamente, reducerea birocrației și accesul la tratamentele corecte sau finanțarea inteligentă a sistemului medical.
Aflată la prima candidatură la alegerile parlamentare, Maricela Cobuz a declarat că dac până acum s-a concentrat în special asupra carierei în medicină și în mediul universitar, îți dorește ca pe viitor să poată contribui la dezvoltarea domeniului sănătății și în calitate de deputat. „Candidez pentru prima dată la alegerile parlamentare și ma bazez pe ajutorul sucevenilor, pentru ca atât eu cât și colegii mei din PSD să să ducem mesajul corect în Parlament”, a mai spus Maricela Cobuz.

Maricela Cobuz: Cu un Guvern PSD România poate avea o politică de sănătate mult mai bună, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava