MOPAN Suceava

Marius Nicula alias “Mario Joy” si-a axat pana azi parcursul muzical in zona de studio si compozitie, contribuind alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la crearea unor serii de hituri, care și-au făcut cu ușurință loc pe piata muzicala cum ar fi: S.O.S. – Adina Zotea, I’m OK – Lavinia și multe altele.

A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce a avut loc in anul 2010, single-ul fiind intitulat “Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor, piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.


In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa “JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul “Bilionera” cu peste 120 milioane de vizualizari pe Youtube, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata “Nada Más”. Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri “JHaps Records” de catre Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.

Piesa are toate sansele sa devina hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul privind proiectul “Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=MAqR4sR7zZU

Mario Joy a lansat videoclipul piesei Nada Mas, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava