MOPAN Suceava

Una dintre cele mai de succes poveşti a începutului de an este cu siguranţă cea a lui „Mario Joy”, care, a spart topurile de specialitate cu ultimul single, numit „California”. În momentul de faţă piesa se apropie de locul 1 în mai multe ţări din Europa de Sud-Est, în România fiind locul 3 pe Shazam, iar în ţări precum Turcia, Bulgaria sau Liban primul loc în top a fost atins de mult. Pe platforma Youtube a strâns cu uşurinţă aproximativ 10 milioane de vizualizări, iar pe SHAZAM peste 250.000 căutari.

Teritoriile lumii au inceput sa se îmbine ca niste bucăţi de puzzle pe drumul spre succesul internaţional, timp în care a fost atrasă atenţia celei mai mari case de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance a Sony Music, cu sediul in Statele Unite, lansarea piesei „California” pe canalul lor fiind facută în urmă cu câteva zile. Prin semnarea contractului „Mario Joy” intră în casă alături de artişti precum Calvin Harris,Steve Aoki, Pitbull, OMI, Mr. Probz şi multi alţii de calibru internaţional. După Inna, Alexandra Stan şi Edward Maya semnaţi în perioada 2009 – 2010 cu aceeaşi casă de discuri, Mario Joy este singurul artist roman care reuşeşte aceeaşi performanţă după aproximativ 6 ani.

Cu această ocazie Mario Joy intră cu mare viteză în galeria artiştilor de succes internaţional, promovaţi de „JHaps Records” Romania, din aceeaşi echipă făcând parte şi Otilia, ambii artişti având acelaşi manager şi anume pe Ionut Bejinariu. Otilia s-a bucurat la rândul ei de cea mai spectaculoasă ascensiune în ultimii 5 ani din România cu hitul lansat in 2014, „Bilionera”.

Cererile pentru concerte din străinatate nu au intarziat să apară, aşadar agenda artistului este destul de încărcată.

Link canal youtube Ultra Records:
https://www.youtube.com/watch?v=AjbgjK6upEo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava