Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Bacău a găzduit, la finele săptămânii trecute, etapa finală a Campionatului naţional de atletism în sală, rezervată juniorilor III. Faţă de alte ediţii, competiţia desfăşurată în sala de atletism din Bacău a avut parte de o participare mai puţin numeroasă, în special din partea secţiilor de atletism ale cluburilor din judeţul Suceava.

Liceul cu Program Sportiv din Suceava a participat cu mai mulţi sportivi, dintre care o singură atletă a reuşit să urce pe podiumul de premiere. Atleta Angela Cioroianu, pregătită la LPS Suceava de antrenorul Toader Flămând, a evoluat în proba de ştafetă 4×400 de metri alături de alte trei colege de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, cu care are dublă legitimare, reuşind să câştige medalia de argint. Angela Cioroianu a făcut o cursă bună şi la 800 de metri, dar cu 20 de metri înainte de finiş, când era pe locul trei, a fost depăşită de o altă sportivă şi a redus ritmul, clasându-se în final pe poziţia a şasea cu timpul de 2,22 minute.

Antrenorul Toader Flămând consideră că Angela a avut o comportare foarte bună, în condiţiile în care face atletism de un an, iar în toamnă a făcut o pauză după o operaţie de apendicită. La finalul săptămânii, sportivii din judeţ vor participa, la Botoşani, la naţionalele de cros pentru juniori II, III şi copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava