Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de cinci zile, Sala Sporturilor din Zalău a găzduit Cupa României la box pentru cadeţi. Printre laureaţii concursului s-a aflat şi un sucevean, este vorba de Laurenţiu Ungureanu, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal.
Pugilistul pregătit de antrenorul Andu Vornicu a lăsat o impresie deosebită, izbutind să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere. Laurenţiu a dominat autoritar categoria 68 de kilograme, ajungând campion după ce a câştigat toate meciurile înainte de limită. În urma acestei frumoase performanţe, pugilistul în vârstă de 14 ani şi-a câştigat dreptul de a reprezenta România la Campionatele Europene, care vor avea loc luna viitoare, în Croaţia.
„Laurenşiu a făcut un turneu foarte bun şi i-a impresionat pe toţi cei prezenţi. Faptul că n-a lipsit nici o dată la antrenament şi a respectat cu stricteţe planul de pregătire a condus la obţinerea acestui rezultat important. Este un copil muncitor, pe care l-am luat de la zero şi căruia specialiştii îi prevăd acum un viitor frumos. O dovadă în plus că la Suceava se munceşte cu abnegaţie. De aceea, sper ca într-un târziu să se rezolve la minister şi situaţia mea contractuală, pentru că intru deja în al cincilea an în care îmi desfăşor activitatea pe bază de voluntariat, fără a fi remunerat”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Clubului Sportiv Municipal Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Hison, George Turtureanu, Vasile Florea şi Mihai Cocoş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava