Concert pascal
MOPAN Suceava

Mel Gibson susține că nu a mai consumat alcool de 10 ani. Actorul în vârstă de 60 de ani a fost subiectul unei controverse în 2006, când a fost arestat de un polițist pe motiv că ar fi condus mașina sub influența băuturilor alcoolice. În 2010, a dat iar de necaz, fosta sa iubită Oksana Grigorieva acuzandu-l că a lovit-o și i-a spart un dinte. De asemenea, atât în 2006 cât și în 2010, starul a făcut mai multe declarații rasiste.

Acum, faimosul actor a lăudat Asociația Aloolicilor Anonimi că l-a ajutat să își facă ordine în viață și că l-a schimbat cu adevărat într-un om mai bun. Mel Gibson a spus într-o emisiune de televiziune, potrivit contactmusic.com: „Sunt membru al programului de 12 pași și în acest fel am reușit să mă las complet de băutură. Nu am mai consumat alcool de 10 ani. ”

În ciuda faptului că încă mai suferă de pe urma acțiunilor din trecut, Mel nu vrea să fie compătimit, dar urăște falsele zvonuri cum că ar consuma alcool. „Te doare inima, atunci când nu ai mai băut de 10 ani și ești nevoit să citești articole conform cărora ai călcat greșit. Este dezamăgitor. E ca și cum ți se amintește mereu de ceea ce ai făcut greșit.”, a mai spus actorul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava