MOPAN Suceava

Daria Dima, o fetiţă de numai 3 anişori din Constanţa, a fost salvată în ultimă clipă de medicii bucureşteni, care i-au extirpat o tumoră pe creier de 15 mm. Biopsia, însă, a arătat că micuţa mai trebuie să treacă un prag foarte important ca boala să nu recidiveze şi să-i curme viaţa.

Medicii din Bucureşti, acolo de unde Daria a primit rezultatele biopsiei, i-au recomandat ca şedinţele de radioterapie să le facă în străinătate, deoarece ţara noastră încă nu dispune de tehnologia necesară pentru astfel de şedinţe sub anestezie pentru copii. Astfel, Daria a fost transferată la Spitalul Acibadem din Turcia, însă din păcate costurile şedinţelor de radioterapie depăşesc cu mult capacităţile financiare ale mamei – 17.000 de Euro.

În acest sens, Asociaţia “Salvează o inimă”, care i-a acoperit integral costurile operaţiei de la începutul anului (10.000 de Euro), a redeschis campania de strângere de fonduri pentru Daria Dima. Până în prezent, s-a strâns 69% din suma necesară, iar fetiţa este nerăbdătoare ca totul să se termine cu bine şi să se întoarcă sănătoasă şi să aibă o copilărie normală. “Vă mulţumesc tuturor ca aţi fost alături de mine şi să fiţi în continuare pentru a termina tratamentul! Vă mulţumesc”, este mesajul video trimis din Turcia de Daria Dima (3 ani).

Mesajul Dariei îl puteţi vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=vU7TSAfm1ug&feature=youtu.be

Cum îi poţi salva viaţa Dariei?

Şi tu îi poţi salva viaţa Dariei, trimiţând un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Daria” sau donând online (prin card sau Paypa) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/. Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

Asociația “Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 637.000 de Euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava