Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

A fost unul dintre cei mai populari artiști din toate timpurile, iar de-a lungul carierei a dobândit și titlul de rege al muzicii pop. Cu toate acestea, Michael Jackson avea datorii uriașe, la momentul decesului! Cântărețul american ar fi datorat undeva în jur de 500 de milioane de dolari, notează click.ro.

În ciuda faimei de care s-a bucurat de-a lungul vieții, legendarul cântăreț Michael Jackson a murit având datorii uriașe, de aproape jumătate de miliard de dolari! Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, avocaţii executorilor moştenirii artistului american au explicat că în anul 2009, la momentul decesului, conturile lui Michael Jackson erau „în dezordine”. Astfel, s-ar fi ajuns ca artistul să aibă o datorie uriașă.

Documentul care a fost depus la Curtea Supremă din comitatul Los Angeles indica faptul că Michael Jackson ar fi cheltuit sume importante de bani pentru turneul „This Is It”. Astfel, potrivit documentelor prezentate, artistul ar fi lăsat în urmă o datorie uriașă, față de promotorul acestui turneu.

De asemenea, avocații au mai subliniat și faptul că artistul american „şi-a schimbat managerii comerciali, avocaţii şi managerii personali de mai multe ori în anii dinaintea morţii sale”, motiv pentru care a fost nevoie să fie căutate documente ce se aflau împrăștiate de-a lungul întregii țări, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/michael-jackson-era-dator-vandut-atunci-cand-a-2371910.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava