MOPAN Suceava

Rockerul Mick Jagger a scris o autobiografie de 75,000 de cuvinte, apoi a uitat de ea, potrivit contactmusic.com. Publicistul John Blake a dezvăluit, în cadrul unui articol publicat în revista britanică The Spectator, că, în urmă cu trei ani, Mick i-a înmânat un manuscris redactat de el la începutul anilor ’80. După ce a primit memoriile, John i-a scris muzicianului o scrisoare în care i-a cerut permisiunea de a-i publica volumul. Deşi starul a confirmat că el a scris autobiografia, a mărturisit că a uitat de ea.

John a scris, potrivit sursei citate: „Încântătorul manager al lui Mick, Joyce Smyth, mi-a răspuns încurajator la scrisoare. ‘Mick nu şi-a putut aminti de niciun manuscris. Aş putea, te rog, să i-l arăt?’

De îndată ce l-a văzut, m-a întrebat dacă ar putea adăuga câteva cuvinte, să clarifice faptul că a scris toată povestea cu foarte, foarte mult timp în urmă.”

Potrivit publicistului, autobiografia starului ar conţine, printre altele, detalii despre cum a cumpărat Mick Stargroves, o proprietate în Hampshire, Anglia, în timp ce era drogat cu LSD.

John Blake a mai spus, potrivit sursei citate, că era foarte aproape de a ajunge cu Mick la o înţelegere şi de a publica autobiografia, însă, după tragica moarte a iubitei starului, L’Wren Scott, în 2014, rockerul a decis să nu meargă până la capăt cu proiectul. „Aproape că bătusem palma. Dar apoi, aşa cum era de aşteptat cu trupa Rolling Stones, a intervenit viaţa. A avut loc o moarte tragică, a venit un turneu, un film, un serial…”, a mai spus publicistul. Şi, când l-a întrebat pe Mick Jagger dacă mai doreşte ca volumul său de memorii să fie publicat, starul i-a spus: „nu vreau să merg până la capăt cu acest proiect”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava