Concert pascal
MOPAN Suceava

Mick Jagger se pregăteşte să devină tată, la 72 de ani, iubita sa, Melanie Hamrick, fiind însărcinată, potrivit unor zvonuri apărute recent în presa de peste ocean. Balerina în vârstă de 29 de ani are o relaţie cu solistul trupei Rolling Stones de mai bine de doi ani, iar acum, se pare că Melanie este însărcinată în trei luni, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Sursa respectivă a declarat pentru The Sun că cei doi “sunt surprinşi şi foarte fericiţi” şi că Mick nu este “îngrozit” că va deveni din nou tată, chiar dacă acesta va fi al optulea copil al său. “O sprijină incredibil de mult. Ea este foarte luminoasă, inteligentă, descurcăreaţă şi are propriile idei despre cum vrea să-şi ordoneze viaţa. Ştie că Mick are o relaţie extraordinară cu fiecare dintre copiii lui şi abia aşteaptă să-l vadă din nou în postura de tătic.”, a mai spus sursa citată, potrivit contactmusic.com.

Mick şi Melanie au început să se întâlnească în iunie 2014, la doar trei luni după ce creatoarea de modă L’Wren Scott, iubita muzicianului, s-a sinucis. Acesta va fi primul copil pentru Melanie, în timp ce Mick mai are încă şapte, cu patru femei diferite, inclusiv patru cu fosta lui parteneră de viaţă, Jerry Hall, cu care a avut o relaţie de lungă durată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava