MOPAN Suceava

Microîntreprinderile urbane pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor de maximum 200.000 de euro, anunţă Ministerul Dezvoltării Regionale. Valoarea minimă de finanţare este de 25.000 de euro. Sesiunea de proiecte a fost lansată în data de 26 mai iar cererile de finanţare pot fi depuse începând cu data de 27 iulie.

Finanţarea se face prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, prioritatea de investiţii 2.1. ”Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”.

Microîntreprinderile urbane pot primi fonduri pentru construcţia sau modernizarea spaţiului de producţie sau de servicii, pentru dotarea cu echipamente şi instalaţii industriale, utilaje sau alte tipuri de dotări specifice, pentru achizitionarea de instalatii şi echipamente in scopul obtinerii unei economii de energie, precum si pentru sisteme care utilizeaza surse regenerabile / alternative de energie, pentru servicii de consultaţă şi asistenţă, pentru investitii in realizarea de instrumente de comercializare on-line şi pentru investiţii în acţiuni necorporale,  brevete, licente, marci comerciale, programe informatice.

Trebuie spus că la finanţare intră doar microîntreprinderile cu maxim 9 angajaţi cu normă întreagă si maxim 2 milioane de euro – echivalent in lei, cifră de afaceri anuala netă sau active total. Vor fi excluse de la finantarea prin aceasta linie microintreprinderile din regiunea Bucuresti-Ilfov, care este considerata ca fiind mai dezvoltata.

Microîntreprinderile urbane pot accesa fonduri europene nerambursabile, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava