MOPAN Suceava

Actorul Mihai Bendeac este un bărbat sincer. Dacă la emisiunea „iUmor”, pe care o jurizează alături de Delia și Cheloo, acesta nu se abține din a spune sau a face ce-i trece prin cap, și în viața de zi cu zi tratează lucrurile cu aceeași doză de sinceritatem notează click.ro.

Invitat la emisiunea „Dincolo de aparențe”, la Antena Stars, actorul i-a acordat un interviu extrem de sincer și fără perdea Florentinei Fântânaru, în care a făcut afirmații care, pentru mulți, ar putea părea de-a dreptul șocante. Totul a pornit de la o întrebare a realizatoarei: dacă a fost la mormântul lui Radu Beligan. „Eu am stat lângă nea Dan Mihăescu (umorist, scenarist, regizor n.r) când a murit.

S-a îmbolnăvit de cancer şi m-a rugat ceva. Şi anume: să-l omor. El ştia că folosesc somnifere şi mi-a zis aşa: «Mişule, când o să ajung să am dureri crunte, tu să ai o seringă în care să pui 10-20 de pastile cu apă. Şi când nu e cineva atent sau când rămâi doar tu cu mine, îmi dai să beau. Şi să mă duc, nu mă lasa să mă chinui.» Mi-a zis de nenumărate ori asta.”, a povestit Mihai, cu sinceritate, despre momentele grele în fața cărora a fost pusm potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-bendeac-dezvaluiri-socante-un-mare-umorist-l-rugat-sa-l-omoare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava