Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei minori fugiți dintr-un centru de plasament din Solca au fost salvați de polițiștii suceveni. Aceștia au fost găsiți în data de 20 ianuarie, după ce zeci de polițiști au fost mobilizați în căutarea lor.
Astfel, vineri, 20 ianuarie,  Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către lucrătorii din cadrul Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Suceava, cu privire la faptul că un minor de 14 ani, din orașul Solca, a plecat din centru şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că dintr-un alt centru de plasament din Solca lipsesc şi alţi doi minori de 13 şi 15 ani.
Imediat au fost constituite echipe complexe de poliţişti, totodată fiind intensificate activităţile investigative pentru stabilirea locaţiilor în care ar putea fi copiii şi identificarea lor. Minorii au fost găsiți după ce polițiștii din cadrul Secției de poliție Burdujeni  au efectuat verificări și controale în zona de competență, respectiv str. Calea Unirii, în zona canalelor de termoficare din imediata apropiere a Complexului Comercial Bazar. Polițiștii i-au identificat aici pe toţi cei trei minori, atât cel de 14 ani, cât şi ceilalţi de 15 ani şi 13 ani, ambii din orașul Solca, care la data de 17 ianuarie 2017 au fugit din Centrul de Plasament din orașul Solca. „Poliţiştii recomandă încă o dată părinţilor sau persoanelor cu responsabilităţi să supravegheze îndeaproape  minorii astfel încât să nu îi supună victimizării.
Recomandăm părinţilor şi supraveghetorilor să aibă o atitudine deschisă faţă de copii, să manifeste disponibilitate faţă de problemele acestora şi să promoveze în permanenţă comunicarea pentru a preveni astfel de situaţii nefericite”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava