MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea nu este închis. Nechifor a spus că în cursul zilei de miercuri, Consiliul Judeţean Suceava a fost informat cu privire la raportul auditului efectuat de către Compania Naţională de Transporturi Aeriene SA. la Aeroportul „Ştefan cel Mare” – Suceava.

Nechifor spune că acest raport de audit arată că pregătirea profesională a personalului implicat în asigurarea serviciilor de handling a aeronavelor, precum şi starea tehnică a utilajelor şi a mijloacelor de deservire a aeronavelor, existente în dotarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” – Suceava, sunt corespunzătoare şi nu au fost înregistrate neconformităţi.

„Totodată, buletinele de analiză, emise în urma verificării în laboratorul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene SA, a lichidului degivrant pentru aeronave corespund cerinţelor. Precizăm că acest lichid degivrant urmează a fi utilizat pentru degivrarea aeronavelor în sezonul rece 2013 – 2014. Rezultatul pozitiv al raportului de audit, efectuat de către Compania Naţională de Transporturi Aeriene SA. la Aeroportului „Ştefan cel Mare” – Suceava, demonstrează că sunt îndeplinite condiţiile pentru continuarea zborurilor pe timp de iarnă dat fiind faptul că poate asigura servicii de handling aeronavelor în condiţii optime şi de siguranţă, activităţi de degivrare, precum şi întreţinerea stării tehnice a mijloacelor de deservire a aeronavelor, existente în dotarea aeroportului”, a declarat Nechifor. El a subliniat că aeroportul nu este închis şi că oferă în continuare posibilitatea aterizării şi decolării aeronavelor private sau în regim charter.

Spre exemplu, Cătălin Nechifor a precizat că doar într-o singură zi a săptămânii trecute, pe 23 octombrie 2013, au aterizat pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Salcea patru aeronave acare aparţin unor companii din România, Rusia, Israel şi Croaţia. Şeful administraţiei judeţene a mai declarat că de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” aterizează şi decolează în fiecare zi minim o cursă în regim privat sau charter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava