Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, va merge săptămâna viitoare în Spania, la Barcelona, pentru a promova Aeroportul „Ştefan cel Mare” şi oferta turistică a judeţului. Nechifor a spus vineri că la Barcelona se va întâlni cu reprezentanţi ai conducerii aeroportului El Prat, dar şi cu specialişti din cadrul Oficiului de Turism al Cataluniei. Cătălin Nechifor a declarat că Barcelona importantă pentru Suceava, din punct de vedere al aeroportului dar şi turistic. Şeful administraţiei judeţene a arătat că în cadrul întâlnirilor pe care le va avea în Spania va prezenta o ofertă turistică extinsă pentru Bucovina, atât pentru judeţul Suceava, cât şi pentru regiunea Cernăuţi.
Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a declarat că în cursul zilei de joi a avut „discuţii aprofundate” cu o companie importantă care operează zboruri low-cost, pentru a veni la Suceava. Nechifor a arătat că negocierile cu această firmă sunt aproape de a fi finalizate.
Barcelona, Londra şi Paris sunt, în această ordine, cele mai cerute destinaţii pentru viitoarele curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Pe lângă aceste destinaţii, dintr-un studiu comandat de Aeroportul Suceava a mai reieşit faptul că pe următoarele două locuri se clasează Roma şi Viena. Studiul a fost realizat de compania Manucode Consulting and Research, care a trimis circa 28.000 de invitaţii către persoane fizice şi juridice în vederea completării unui chestionar online pentru a stabili care sunt cele mai dorite destinaţii din Suceava. Studiul a fost realizat în toate judeţele Regiunii de Nord-Est, precum şi în Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Harghita şi în rândul românilor din Diaspora. În urma centralizării datelor, nu mai puţin de 45% dintre cei care au completat formularele au spus că îşi doresc zboruri de la Suceava către Barcelona. „Având în vedere că principalii concurenți ai aeroportului, Iaşi şi Bacău, nu oferă operațiuni directe în Spania și, ulterior, la Barcelona, destinația spaniolă este clasificată ca o nișă de exploatat”, se precizează în studiu, recomandarea fiind de a exista trei sau patru zboruri pe săptămână de la Suceava către Barcelona.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava