MOPAN Suceava

Mario Joy îndrăzneşte şi lansează o piesş trap cu influenţe balcanice intitulată „California”. Artistul îşi doreşte nespus să ajungă în sufletele ascultătorilor şi în topurile radiourilor de specialitate. La doar 30 minute după lansarea piesei de către Dj Silviu Andrei în cadrul showului de televiziune ce face parte, piesa a strâns aproape 3000 de căutari pe platforma Shazam, lucru ce demonstrează priza puternică ce o are la public.
Pe Mario Joy îl recunoaştem din ultimul său videoclip „Nada Mas” cu care a reuşit să treacă graniţele Turciei, Bulgariei şi alte câteva tări din Europa de Sud-Est, totodată a semnat o colaborare cu „Juan Magan” pentru a noua versiune a piesei ce va apărea pe albumul acestuia. Pe Juan Magan îl recunoaştem din seria de hituri alături de Enrique Iglesias, Gente de zona, Don Omar şi multi alţii.
Avand acelasi manager ca al Otiliei „Bilionera „, Ionut Bejinariu ne-a declarat: „Mario Joy s-a axat dintotdeauna pe piaţa internaţională, lucrând la piese în limba engleză şi spaniolă, ne putem aminti de “Vejo Bonito” primul lui hit balcanic în anul 2010. Am incredere inca de la semnarea contractului cu el ca este capabil de un hit demn de topurile Billboard.”
In materie de colaborari îl găsim şi pe ultimul single al Otiliei “Aventura”, unde a participat ca şi compozitor, dar îi putem regăsi şi vocea în cadrul piesei. Face parte din echipa “Jhaps Records” din vara anului 2015 ca şi compozitor şi solist, motiv pentru care îl vom găsi în multe din producţiile casei de discuri, cea mai recentă fiind cea a Otiliei cu “Iubire adevarată”.

Mario Joy – California

https://www.youtube.com/watch?v=oe-_Utb_BEc

New single, Mario Joy - California, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava