Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorin Goian şi Andrei Ciutac, primii doi oameni din conducerea administrativă a Forestei Suceava, au anunţat că au reuşit să atragă doi sponsori noi alături de echipa locală de fotbal, e vorba de “Betty Ice” şi de firma de transport Romfour.
“În această toamnă, am încheiat încă două contracte de sponsorizare cu două firme arhicunoscute în judetul Suceava şi nu numai. Mă refer aici la Romfour şi la Betty Ice. Sunt doi sponsori importanţi pentru noi, care vor aparea pe echipamentul de joc încă de la jocul de duminică. Cu siguranţă aceste contracte de sponsorizare au venit în urma rezultatelor din ultima perioadă. Acum avem o obligaţie în plus fata de sponsori şi faţă de suporteri să continuăm pe aceiaşi linie a rezultatelor. Nu vrem să-i dezamăgim”, a declarat preşedintele executiv al Forestei, Dorin Goian.
Goian a ţinut să mulţumească municipalităţii pentru sprijinul financiar acordat până acum.
“În primul rând, vrem să mulţumim domnului primar şi Consiliului Local pentru susţinerea din ultima perioadă, dar şi celorlalţi sponsori care ne-au sprijinit de la începutul acestui sezon: Inter Conti, Restaurantul Vivendi, Tipografia Celestin, Sav-Com, Aqua Carpatica şi Biotest. Pe această cale, vreau să fac un apel şi către alte firme din judeţ. Este foarte greu să supravieţuim numai din banii Primăriei, aşa că orice firmă care vrea să vină alături de noi, este binevenită. Vom încerca să discutăm şi cu alţi oameni de afaceri, să aducem cât mai multă lume alături de echipă”, a adăugat Dorin Goian.
În magazia de pe “Areni” a ajuns şi cel de-al doilea rând de echipament de joc al Forestei, format din tricouri albe cu guler verde, plus şorturi şi jambiere negre.
“Ne-a mers bine cu echipamentul galben-verde şi nu am vrut să-l schimbăm. A fost o chestie de superstiţie, dar va veni şi momentul în care vom juca cu al doilea rând de echipament”, a mai spus Goian.
În privinţa intrării spectatorilor la meciurile de pe Areni, conducerea clubului sucevean este totuşi mulţumită. “De exemplu, la ultimul meci de acasă, cel cu Braila, s-au vândut 1.164 de bilete. Pentru noi este bine, putem să ne acoperim cheltuielile de organizare. E un lucru pozitiv, dar aşteptăm şi mai mulţi oameni la stadion pentru că suntem într-o perioadă bună, echipa joacă bine, iar rezultatele sunt cele dorite. Trebuie să fie o bucurie pentru întregul oraş când Foresta joacă acasă. Şi jucătorii au o plăcere deosebită să joace cu atâţia spectatori în tribune”, a spus Goian.
Responsabil cu partea de marketing, Andrei Ciutac, a dezvăluit că în cel mai scurt timp suporterii suceveni îşi vor putea achiziţiona materiale cu însemnele Forestei de la un fan-shop ce urmează să fie deschis la intrarea pe stadionul Areni.
“Am făcut deja comanda de articolele promoţionale pe care suporterii ştiu că le aşteaptă. Am discutat şi cu firma care ne-a adus echipamentele de joc pentru a ne furniza kiturile complete. Le vor putea achiziţiona şi suporterii de la fan-shopul pe care îl vom deschide în curând într-un spatiu situat la intrarea în stadionul “Areni”. Vom avea eşarfe, tricouri, fanioane, căni inscripţionate, brelocuri, magneţi pentru frigider”, a precizat Andrei Ciutac, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Noi sponsori la Foresta Suceava, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava