Concert pascal
MOPAN Suceava

9 ianuarie este ziua în care se vor instala în funcții, pentru 4 ani de zile, directorii care au promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei. Tot atunci vor prelua posturile de conducere și directorii numiți de IȘJ, dar numai pînă la organizarea unui concurs. Cine vor fi aceștia din urmă se va afla pe 6 ianuarie. Atunci IȘJ va publica lista directorilor numiţi pe posturile rămase vacante. Este vorba de 111 profesori, care vor fi desemnaţi prin decizia inspectorului general, cu avizul Consiliului de Administraţie al IȘJ Suceava. Pentru numirile pe posturile rămase neocupate, Consiliul de Administraţie al instituţiei a analizat propunerile consiliilor profesorale din şcoli în vederea asigurării conducerii interimare a acestora.

Potrivit metodologiei de concurs, în aceste funcţii nu vor fi numiţi directorii care nu s-au înscris şi nu au participat la concurs sau directorii care s-au prezentat la concurs, dar nu au fost admişi. Pînă pe 6 ianuarie 2017, IȘJ Suceava pregăteşte contractele de management educaţional şi fişele postului care se vor semna începând cu data de 9 ianuarie 2017.

309 candidaţi s-au înscris, anul trecut, la concursul organizat de Ministerul Educației, pentru cele 284 de posturi de conducere din şcolile sucevene. Au promovat doar 173 de candidați.

 

Noii directori de școli, pe funcții din 9 ianuarie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava