MOPAN Suceava

Comunicat:

În cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI au fost programate Galele Locale, evenimente care ar fi trebuit să aibă loc în reședințele Județelor Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Vaslui, precum și în orașele Chișinău și Cernăuți. Din motive obiective, independente de voința Asociației Revistei TIMPUL, organizatorul Campaniei, în Județul Bacău această gală nu va avea loc. Din păcate, proiectul nu și-a găsit ecoul nici la nivelul autorităților publice și nici în sectorul privat, astfel încât nominalizații din acest județ să fie onorați și la nivel local.

Organizatorii transmit un mesaj de felicitare pentru nominalizații din acest județ și îi asigură de prețuirea și respectul lor. Cei zece nominalizați în Campania OAMENII TIMPULUI din Județul Bacău sunt invitați să participe, alături de ceilalți nominalizați, la Gala Extraordinară de la Iași, ocazie cu care organizatorii vor face reverența care se cuvine și în fața domniilor lor.

Programul Campaniei nu va suferi alte modificări. Astfel, pe 1 decembrie va avea loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI de la Chișinău, iar pe 12 decembrie Gala Extraordinară OAMENII TIMPULUI, la Iași.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Nominalizații Campaniei OAMENII TIMPULUI din Județul Bacău vor fi onorați la Gala Extraordinară de la Iași, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava