MOPAN Suceava

Noul administrator public al județului Suceava este Irina Vasilciuc, unul dintre consilierii personali ai președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Irina Vasilciuc a trecut astăzi și de ultima probă pentru ocuparea acestui post, ea fiind singurul candidat care și-a depus dosarul pentru a participa la acest concurs. Concursul a constat în susținerea unei probe eliminatori, de limbă străină, o probă scrisă, precum și un interviu. Irina Vasilciuc a obținut 10 puncte din 10 la testarea cunoștinelor în scris și vorbit la limba engleză, 94 de puncte la examenul scris și 100 de puncte la interviu.

Administratorul public al judeţului are atribuţii de coordonare a unor direcţii, servicii, birouri şi compartimente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean, delegate de preşedintele acestei instituţii, şi va coordona unele servicii publice de interes judeţean.

Irina Vasilciuc a mai ocupat funcția de administrator public al județului Suceava la finalul primului mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava pe care Gheorghe Flutur l-a avut în perioada 2008 – 2012. Înainte de a fi administrator public, Irina Vasilciuc a fost director economic al Consiliului Județean Suceava. Primul ocupant al acestei funcții, după înființarea ei în anul 2008, a fost Petru Luhan, care a părăsit postul după ce a fost ales europarlamentar în Parlamentul European. Funcția de administrator public al județului a mai fost ocupată, ulterior, de Lăcrămioara Loghin și Dan Ionuț Adomniței, în perioada în care la conducerea CJ Suceava a fost Cătălin Nechifor.

Noul administrator public al județului Suceava este Irina Vasilciuc, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava