Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul subprefect al judeţului, Constantin Harasim, şi-a preluat funcţia în mod oficial luni, 23 martie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Administrativ. Harasim a depus jurământul în prezenţa prefectului Florin Sinescu, a şefilor de instituţii din judeţ dar şi a unor invitaţi printre care s-au aflat soţia, cumnata şi deputatul Constantin Galan, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Liberal Reformator, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu care l-a propulsat în fotoliul de subprefect. Constantin Harasim a mulţumit primului ministru Victor Ponta dar şi demnitarilor care l-au ajutat să ocupe funcţia de subprefect. Harasim, care a mai ocupat această funcţie în perioada mai 2012-martie 2014 a ţinut să-şi exprime bucuria că se reîntoarce în acest colectiv cu care a colaborat foarte bine în trecut.

„Aş vrea să fac o remarcă şi asupra parcursului acestei perioade din 2012 încoace la faptul că încrederea oamenilor în instituţia noastră a crescut iar o parte aşteptările lor au fost realizate printr-o guvernare în favoarea cetăţeanului, printr-o protecţie socială mai bine aplicată şi fundamentată prin măsurile care au fost luate şi în acelaşi timp prin măsuri liberale adecvate economiei actuale. Cetăţenii au în continuare speranţe mari de la acest guvern din care fac şi eu parte acum şi cred că oamenii încă aşteaptă mai multe locuri de muncă şi o redresare economică rapidă. Consider că legat de atributul instituţiei prefectului de liant social, de respectarea legilor în judeţ eu cred că oamenii trebuie sprijiniţi ca să nu mai fie acea multitudine de acţiuni judecătoreşti în instanţă privind recuperarea unor bunuri. La 25 de ani de la Revoluţie încă mulţi oameni sunt în postura de a-şi cere drepturile şi Instituţia Prefectului este parte în aceste procese care sunt de ordinul sutelor”, a declarat Harasim. El a promis că-şi va exercita funcţia cu „conştiinciozitate şi cu foarte multă competenţă”.

Fostul subprefect, absent de la învestirea succesorului său

La rândul său prefectul Florin Sinescu a ţinut să-i mulţumească fostului subprefect Atanasă Nistor pentru activitatea depusă subliniind că va face echipă alături de noul subprefect pentru rezolvarea problemelor sucevenilor.

„ Îi mulţumesc domnului Atanasă Nistor pentru activitatea depusă pentru că a fost un an greu cu foarte multe provocări în ceea ce priveşte fondul funciar. Domnul Atanasă Nistor este o persoană care s-a implicat foarte mult în această zonă. În ceea ce-l priveşte pe domnul Harasim am mai colaborat am plecat la drum împreună în mai 2012 în sensul în care am dorit să realizăm ceea ce era prevăzut în programul de guvernare. Sunt convins că începând de azi vom forma o echipă pentru a rezolva împreună problemele cetăţenilor din judeţ”, a spus prefectul. Trebuie spus că fostul subprefect Atanasă Nistor nu a fost prezent la ceremonia de învestire a succesorului său.

Noul subprefect şi-a preluat în mod oficial funcţia, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava