MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat astăzi că municipalitatea va sprijini dezvoltarea competiţiei sportive „Crosul Sucevei”. Ajuns la cea de-a doua ediţie, „Crosul Sucevei” s-a bucurat de un număr foarte mare de participanţi, de toate vârstele, acesta fiind organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava, cu sprijinul Consiliului Local şi a Primăriei Suceava.

Prezent în mijlocul celor care s-au înscris în această competiţie, Ion Lungu a ţinut să precizeze că îşi doreşte să sprijine în continuare atât „Crosul Sucevei”, dar şi alte competiţii pentru a încuraja cât mai mult sportul de masă.

Alături de Ion Lungu au fost prezenţi şi deputatul PNL Ioan Balan, şi viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei.

„Mă bucur că sucevenilor le place această competiție, vor să alerge, și cred că este bine ca de la an la an să dezvoltăm aceste activități sportive, ba chiar să le organizăm și în alte perioade ale anului. La edițiile viitoare vrem să acordăm și premii consistente, pentru a stârni interesul pentru competiție și a le răsplăti efortul. Primăria Suceava a sprijinit întotdeauna sportul, cu sume importante și o va face în continuare”, a declarat Lungu.


Mai mult, primarul Sucevei a anunţat că este decis să se înscrie şi să participe la ediţia de anul viitor a Crosului Sucevei.
Ion Lungu a apreciat şi parteneriatul pe care Primăria l-a încheiat cu Asociația Județeană de Atletism pentru organizarea „Crosului Sucevei”, declarând că îşi doreşte ca acest parteneriat să devină unul permanent, pentru organizarea unor competiţii similare.

„Vreau să organizăm cât mai multe competiții care să implice cât mai mulți suceveni, să învățăm să facem mișcare, pentru sănătatea noastră. Văd foarte mulți tineri care au venit din plăcerea de a alerga. Vom căuta zone în care să închidem traficul la final de săptămână, să organizăm competiții sportive, cu care sucevenii vor deveni tot mai obișnuiți și vor veni în număr tot mai mare”, a spus primarul Sucevei.
Ion Lungu a fost cel care a oficiat festivităţile de premiere a câştigătorilor „Crosului Sucevei” la toate categoriile de vârstă.

Pe de altă parte, preşedintele Asociației Județeane de Atletism, lectorul universitar Sorin Rață, consideră că ediţia de anul acesta a „Crosului Sucevei” a fost un succesm la star înscriindu-se 320 de participanţi, cei mai mulţi dintre aceştia fiind la categoria 8 – 13 ani, fete.

„Cel mai important este participarea la competiţie, şi nu ce premiu obţinem”, a spus Sorin Raţă, care a adăugat că motto-ul ediţiei de anul acesta a crosului a fost „aleargă pentru sănătatea ta”.

Număr mare de participanţi la „Crosul Sucevei”. Lungu anunţă că va sprijini dezvoltarea acestei competiţii, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava