Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a IV-a ediție a Campionatului de Bine – cea mai amplă competiție dedicată finanțării organizațiilor neguvernamentale prin intermediul donațiilor individuale, s-a desfășurat în perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017.

În cadrul competiției, organizată de Bursa Binelui – singura platformă online de donații fără comision din România – au fost înscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de organizații neguvernamentale din 23 de județe ale tării, inclusiv București.

Proiectele participante au reușit să atragă finanțări record din partea donatorilor individuali, suma totală atrasă fiind de 433.512 lei / 96.336 euro, în urma unui număr de 8.889 de donații. 

42 dintre cele 110 proiecte înscrise în competiție s-au calificat în etapa Finală a Campionatului de Bine, care a avut loc între 19 ianuarie – 15 februarie 2017. Marii câștigători ai celei de-a IV-a ediții a Campionatului de Bine sunt:

Locul I 
Salvează o viață cu 5 lei al Fundației Bucuria Darului din Brașov: 350 de persoane vor primi zilnic un prânz cald în cadrul cantinei “Mulțumesc!”… detalii

Locul II
NOD pentru comunitate al organizației Căminul de Bătrâni ASV din Moinești: 200 de tineri vor avea un spațiu de întâlnire și de lucru cu și pentru oamenii din comunitate… detalii

Locul III 
Adoptă un copil la hidroterapie al Asociației Școala mamei Junior din Timișoara: 200 de copii cu nevoi speciale vor beneficia săptămânal de ședințe de hidroterapie gratuite… detalii

În urma competiției, cele 3 proiecte câștigătoare vor fi recompensate cu premii în valoare de 5.000 euro/proiect. În cadrul celor trei ediții anterioare, donațiile au depăsit sumă de 180.000 de euro, valoarea totală a premiilor acordate de Bursa Binelui și BCR câștigătorilor fiind de încă 45.000 Euro.

Mai multe detalii despre câștigători și participanți regăsiți pe bursabinelui.ro

Extra Info: 
Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații.

Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava