MOPAN Suceava

O nouă ediție a „Marșului pentru viață” va avea loc la Suceava în cursul zilei de sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 15:00. „Marșul pentru viață” este un marș împotriva avortului și este organizat de Alianța Bucovina pentru viață. Traseul de anul acesta pentru cei care vor dori să susțină această acțiune este următorul: Esplanada Casei de Cultură – Prefectură – Palatul de Justiție – Primăria Suceava – Spitalul Județean și retur pe același traseu, iar de la Casa de Cultură participanții se vor îndrepta către Biserica Sfântul Dumitru.

Înainte de începerea marșului, de la ora 14:00, Școala Mamei Suceava va organiza pe esplanada Casei de Cultură desene pe asfalt, șotron și alte activități pentru copii.

Din Asociația Bucovina pentru viață fac parte Asociația ProVita Bucovina, APOR Suceava, Bucovina Profundă, Asociația Sfântul Ioan cel Nou, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni – Suceava, Asociația Familia Ortodoxă Sf. Ioachim și Ana, ASCOR Suceava, Asociația Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundația Pentru Oameni, Fundația IPAMIA, Asociația Ucrainenilor Ortodocși din Bucovina, Asociația Kozaciok.

Comunicat public al Alianței Bucovina Pentru Viațã

Anul acesta, în perioada 1-31 martie, în Suceava și în numeroase localități din România și Republica Moldova, se va desfășura Luna pentru Viață, având ca punct culminant Marșul pentru Viață, organizat sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 15. Punctul de întâlnire este Esplanada Casei de Cultură.

Marșul pentru Viațã este anul acesta la a VII-a ediție națională. Tema de anul acesta este „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” ; ea aduce pe agenda publică subiectul necesității sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și continuă descurajarea practicării avortului. Aceastã practică, brutală și inumană, a devenit fenomen social grav și este un simptom al crizei morale profunde prin care trece societatea noastră. Date neoficiale arată că în România se fac aproximativ 300 de avorturi pe zi, cumulându-se peste 20 de milioane de avorturi din `89 până azi.

La Suceava, Marșul pentru Viațã se organizeazã de 8 ani. Au fost implicate numeroase asociații și fundații locale reunite în Alianța Bucovina pentru Viațã și a avut multiple activități conexe: conferințe, dezbateri, cursuri de informare prin licee, proiecții de filme documentare, emisiuni tv, campanii de pliante, articole în presa tipărită și pe internet, sesiuni de desene pe asfalt, sprijin material și consiliere gratuită femeilor în criză de sarcină.

Anul trecut Marșul s-a desfășurat în peste 130 de localități printre care București, Cluj, Iași, Oradea, Brăila, Constanța, Timișoara, Focșani, Bacău, Chișinău, iar anul acesta se așteaptă o creștere a numărului de localități implicate.

  • Vino la Marș! Arată că și tu crezi că Viața unui copil este importantă!
  • Anunță prietenii și cunoscuții despre eveniment și distribuie acest anunț!
  • Fii încrezător, primăvara începe cu o floare și renașterea unei țări poate începe cu tine!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava