Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția de Sănătate Publică Suceava a primit de la Ministerul Sănătății o primă tranșă, de 7.800 de doze de vaccin antigripal, iar acestea le vor fi distribuite începînd de luni, 17 octombrie, medicilor de familie, în funcție de necesarul rezultat după centralizarea persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire. Anunțul a fost făcut de șeful DSP, Andrei Ianovici.

DSP Suceava a solicitat 35.000 de doze de vaccin antigripal, pentru sezonul rece 2016/2017. Andrei Ianovici a mai anunțat că, la sfîrșitul săptămînii viitoare, DSP Suceava va primi de la Ministerul Sănătății 5.163 de doze de vaccin hexavalent.

Dozele vor ajunge la medicii de familie pentru imunizarea copiilor cu vîrste de două, patru și 11 luni, împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B, poliomielitei și Haemophilus. Vaccinurile vor fi administrate din data de 24 octombrie. Șeful DSP Suceava face apel către medicii de familie să demareze programarea la vaccinare a copiilor eligibili și a celor care nu au fost vaccinați pînă în prezent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava