MOPAN Suceava

Comunicat:

Rețeta reușitei este complexă, dar totul pornește de la dorința și credința că se poate și că trebuie să ajungem în top. Atunci când știi ce vrei și ai o misiune clară, așa cum au avut-o uniriștii, vei găsi o cale de a realiza ce ți-ai propus. Să învățăm mentalitatea de învingător de la elevii și de la profesorii  Colegiului “Unirea”! Să fim din ce în ce mai buni!

Olimpiadele de Istorie și Discipline Economice ne-au adus premiile cele mai râvnite, prin elevii Costea Adrian Mihai, clasa a X-a și Corlotean Cătălin, clasa a XII-a, care s-au calificat la faza națională, atingând excelența alături de îndrumătorii lor, domnul profesor de istorie Bugioeanu Gabriel, respectiv doamnele profesoare de discipline economice Orășanu Daniela și Costea Iuliana.

Eleva Țehaniuc Teona, clasa a XI-a, a obținut locul al II-lea la Olimpiada Judeteană de Religie, indrumată de domnul profesor Spataru Mugurel. Elevii Aparaschivei Vasile, clasa a XI-a și Roman Constantin, clasa a XII-a, au obținut locul al II-lea la Olimpiada pentru Discipline Tehnice, domeniile electronic, respectiv electric. Ei au fost coordonați de domnii profesori Ionel Oltea, Prisacariu Georgeta, Huțanu Constantin și Rotariu Adrian. Premiul al III-lea la Olimpiada Județeană „Lectura ca Abilitate de Viațăa fost câștigat de eleva Doroftei Marta, clasa a IX-a, coordonată de doamna profesor Fedeleș Cătălina. Echipa de handbal-fete, coordonată de domnul profesor Sofron Vasile, a obținut locul al III-lea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Cu mențiune a fost recompensat tot elevul Costea Adrian Mihai, clasa aX-a, la Olimpiada Județeană „Lectura ca Abilitate de Viață, sub îndrumarea doamnei profesor Tataru Anca. Elevele Tudurii Parascheva Iustina, clasa a IX-a și Rotariu Andreea, clasa aXI-a, îndrumate de domnul profesor Spataru Mugurel, au obținut mențiune la Olimpiada Județeană de Religie.

Colaborarea armonioasă profesor-elev s-a dovedit fructuoasă și prin premiile obținute la festivalurile și concursurile de nivel reginal, național și chiar internațional.

Astfel, eleva Brașoveanu Mihaela, clasa a IX-a, îndrumată de doamna profesor Cătălina Fedeleș, a obținut mențiune la Concursul Internațional de Creație Literară „Orașul meu de suflet”, iar Revista “Adolescența-Jurnal Unirist 2015-2016”, redactor Orășanu Daniela, a primit locul al II-lea la Festivalul Internațional– Concurs „Anelisse” de film, fotografie și revistă școlară.

De asemenea, la concursurile naționale, ne-am bucurat de următoarele rezulate: locul al II-lea la Olimpiada de Matematică Aplicată “Adolf Haimovici”, a fost obținut de elevul Budeanu Alin, clasa a XII-a. La același concurs, eleva Antăluțe Cristina, clasa a XII-a, a obținut mențiune. Ambii elevi au fost îndrumați de doamna profesor Popa Florinela. La Concursul de Fizică Aplicată “Ștefan Procopiu”, elevii Covaliu Lucian, clasa a IX-a, coordonat de doamna profesor Crețu Valerica, Luca Mihai și Stoica Bogdan, clasa aXI-a, și Marcu Denis, clasa aXII-a, îndrumați de domnul profesor Bălțătescu Gheorghe, au fost recompensați fiecare cu mențiune. Elevii Costea Adrian Mihai și Soleriu Mihai, clasa a X-a, au obținut premiul al III-lea la Concursul de Proză “Cezar Petrescu”, fiind coordonați de doamnele profesor Tataru Anca și Isac Adina. La Concursul Județean de Geografie “Grigore Cobălcescu, eleva Enache Tincuța, clasa a XII-a, îndrumată de doamna profesor Elefteriu Crina, a obținut mențiune.

Ne mândrim cu elevii și profesorii noștri!

 

Profesor Iuliana Gordin

Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava