Concert pascal
MOPAN Suceava

Oraşul Broşteni va primi o autospecială pentru stins incendii şi descarcerare. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a spus că autospeciala va fi donată de Asociaţia de binefacere „Agrilux Grup” din Luxemburg. El a adăugat că Asociaţia este condusă de românul Dan Petruşa, iar de-a lungul timpului aceasta a făcut donaţii similare în zona Vicov. Cătălin Nechifor a mai spus că banii pentru aducerea autospecialei din Luxemburg la Broşteni urmează să fie alocaţi de Primăria acestui oraş.

Cătălin Nechifor a spus că autospeciala care va ajunge la Broşteni are un cu un rezervor de 3.000 de litri de apă, cu atac rapid la incendii, dar şi cu rezervor suplimentar de spună de 300 de litri, fiind echipată şi cu tun de apă şi cu echipamente pentru descarcerare. Şeful administraţiei judeţene a mai adăugat că maşina pentru stins incendii a parcurs până în prezent 20.000 de kilometri, iar singura obligaţie a primăriei din Broşteni este de a asigura sumele necesare pentru a transporta autospeciala din Luxemburg. „Sperăm ca această maşină să fie adusă cât mai repede şi să intervină dacă va fi cazul în misiuni de stingere a incendiilor şi descarcerări atât în Broşteni, cât şi în localităţile apropiate, cum ar fi Crucea şi Dorna Arini. Practic prin această donaţie reuşim să asigurăm un capăt al judeţului, cu mijloace specifice pentru stingerea incendiilor”, a mai precizat Cătălin Nechifor. El a spus că în Broşteni există şi resursa umană necesară pentru a deservi autospeciala de stins incendii.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că fundaţia din Luxemburg a mai făcut donaţii similare şi pentru oraşul Vicovu de Sus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava