Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul actor Orlando Bloom este un adevărat sprijin pentru cântăreața/actrița Selena Gomez de când aceasta s-a despărțit de cântărețul Justin Bieber, potrivit showbizspy.com.

”Orlando a fost alături de Selena și chiar a onvitat-o să cânte împreună cu el la o întâlnire budistă. El spune că sentimentele negative se transformă în medicament prin cântat (religios) și indiferent de religie, oricine poate profita de beneficiile cântatului.”, a spus un apropiat al actorului, potrivit sursei citate.

Orlando este membru vechi al Soka Gakki International, o organizație care practică un tip de budism numit Nichiren Daishonin. ”El cântă ‘Nam Myoho Renge Kyo’ și i-a explicat Selenei cum budismul Nichiren l-a inspirat în viață și cum l-a ajutat să treacă peste divorțul de Miranda Kerr. Este un prieten bun pentru Selena.”, a adăugat aceeași sursă.

Pe de altă parte, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Selena îl folosește de Orlando Bloom, pentru a-l face pe Justin Bieber să sufere. ”Relația dintre Selena și Justin e gata, de data aceasta pare că este pe bune. Toate persoanele din viața ei sunt fericite [că nu mai sunt împreună], pentru că sunt de părere că Justin este toxic pentru ea. Prietenii ei o tot împing de la spate să iasă din nou la întâlniri. Chiar are nevoie să și-l scoată complet din cap pe Justin, din acest motiv a început să iasă tot mai des cu Orlando. Știe că acest lucru îl supără pe Justin, mai ales că s-au certat deja pe această temă – el a acuzat-o că îl înșeală. Se simte amenințat de Orlando. Ea vrea ca Justin să sufere la fel de mult pe cât a suferit ea din cauza lui. Mai mult, Selena crede că Orlando este foarte sexy, mereu l-a plăcut foarte mult.”, a spus un apropiat al vedeti, potrivit ShowbizSpy.

Orlando Bloom, alături de Selena Gomez după despărțirea acesteia de Justin Bieber, 7.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava