MOPAN Suceava

În această primăvară, Shopping City Suceava te invită să îți arăți prețuirea față de cele mai dragi persoane din viața ta și să le răsplătești cu un parfum de lux de la cele mai vestite branduri. Astfel, în perioada 23 februarie – 8 martie 2016, campania ”Parfumează primăvara celor dragi!” pune în joc 300 de parfumuri de renume internațional, în valoare totală de 13.500 euro, oferite de magazinele Kendra Beauty Cosmetics și Splend`or din incinta centrului comercial. Mamă, tată, frate, soră, iubit, iubită, soț, soție sau prieteni, fiecare ocupă un loc special în inima ta și merită să le înfrumusețezi primăvara cu un cadou deosebit. Oferă-le șansa celor pe care îi iubești să primească din partea ta unul dintre cele mai cunoscute parfumuri bărbătești sau de damă: Dolce & Gabanna, Lacoste, Escada, Bvlgari, Hugo Boss, Calvin  Klein, Chopard, Beyonce, David Beckham, Paco Rabanne, Davidoff, Azzoro sunt doar câteva dintre cele mai celebre branduri puse în joc pentru iubitorii de parfumuri.

Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să cumpere produse de minim 100 lei din magazinele din incinta Shopping City Suceava și să înscrie o persoană dragă la tombolă. Persoana aleasă de fiecare participant poate câștiga zilnic, prin tragere la sorți, un parfum de renume internațional. Taloanele de participare se introduc în urna specială de la Info Point. Printre participaţii la campanie, se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să îi surprindă pe bărbații din viața lor, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale, delicate, celor mai importante femei care le sunt alături.

În plus, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților și cu 1000 de premii instant constând în accesorii și cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumusețare și îngrijire oferite de Salon D`Anais, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava. Astfel, cei care aleg să achiziționeze produse de minimum 100 lei din magazinele aflate în incinta centrului comercial, pe 1 martie, dar și în weekendul 5-8 martie trebuie să se prezinte la INFO POINT-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat.

Shopping City Suceava – mai mult shopping și distracție în familie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava