MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a anunțat vineri că va prelua și va susține proiectele reprezentanților acestui partid în Consiliul Local Suceava. Maricela Cobuz s-a întâlnit la mijlocul acestei săptămâni cu cei opt consilieri ai PSD din deliberativul local Suceava, în cadrul primei discuții cu aceștia fiind abordate teme de interes general cu privire la îmbunătățirea implicării ambelor părți la nivelul municipiului. La începutul discuțiilor, deputatul PSD de Suceava le-a prezentat colegilor consilieri locali principalele sale activități în cadrul Parlamentului României, dar și modul în care a fost prezentată activitatea sa în rândul populației. „În cadrul discuțiilor au fost subliniate, în mod deosebit, preocuparea pentru stabilirea priorităților de acțiune pentru viitorul apropiat”, a spus Maricela Cobuz.

Ea a adăugat că în urma discuțiilor avute, consilierii locali ai PSD Suceava s-au arătat multumiți de această inițiativă. La rândul lor, consilierii locali suceveni ai PSD Suceava și-au exprimat dorința de a continua aceste discuții comune, solicitând în același timp ca deputatul Maricela Cobuz să fie prezentă la ședintele de Consiliu Local în care vor fi dezbătute proiecte care necesită sprijin parlamentar.

La rândul său, Maricela Cobuz și-a arătat disponibilitatea de a prelua și de a susține a inițiativelor legislative care vor avea ca scop deservirea cetățeanului și care vor fi propuse de grupul PSD.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava