MOPAN Suceava

Conducerea grupării Foresta Suceava a definitivat programul meciurile de pregătire pe care formația condusă de Cristi Popovici le va disputa până la reluarea Ligii a II-a.  “Galben-verzii” vor susține primele două teste din această iarnă pe 8 și 11 februarie, în compania divizionarelor a treia Aerostar Bacău și CSM Roman, ambele jocuri urmând să aibă loc la Suceava, pe ”Areni” ori pe terenul sintetic de la LPS, în funcție de starea vremii.
În cel mai tare meci de verificare din intersezon, Foresta va înfrunta pe data de 15 februarie, pe terenul sintetic din Piatra Neamț, pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care i-a administrat grupării sucevene cea mai drastică înfrângere din actuala ediție de campionat, 1-6. În ultimul amical al iernii, trupa lui Popovici va înfrunta la Suceava, pe 18 februarie, divizionara a treia Știința Miroslava.
Lotul echipei Foresta Suceava va pleca azi într-un cantonament de zece zile la Câmpulung Moldovenesc.
Foresta Suceava miza în stagiul de pregătire centralizată pe următorul lot de jucători: Toma Niga, Vlad Hânţăscu şi Florin Munteanu – portari, Daniel Lung, Alin Mutu, Alessandro Masella, Dudu Drugă, Dorin Semeghin, Daniel Balan şi Ionut Mihălăchioaie – fundaşi, Vlad Stănescu, Vasile Dănilă, Cornel Căinari, Lucian Dumitriu, Constantin Aeroaiei, Andrei Cerlincă, Cătălin Strugariu,  Alexandru Ivan, Cosmin Buziuc şi Alin Mugurel Florescu – mijlocaşi, Bogdan Rusu, Cătălin Ciprian Vraciu, Robert Grumezescu şi Cosmin Coroamă – atacanţi.
Componenţii divizionarei secunde Foresta Suceava au primit o veste buna chiar înainte de plecarea în cantonament. Conducerea clubului de pe „Areni” şi-a onorat promisiunile faţă de jucători şi le-a achitat acestora salariile restante pe decembrie. Conform preşedintelui Consiliului de Administraţie, Andrei Ciutac, salariile au fost achitate din banii veniţi de la sponsorii echipei.
Foresta va relua campionatul Ligii a II-a pe 25 februarie, cu un meci pe Areni, în compania Politehnicii Timișoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava