Concert pascal
MOPAN Suceava

Avanpremiera filmului DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, în regia lui Dumitru Budrala, va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2016, de la ora 22:00 în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”, ajuns la cea de-a 46-a ediție. Filmul va fi proiectat pe un ecran uriaș în aer liber într-un spațiu neconvențional, Șesul Jinarilor, iar la proiecție va fi prezent și regizorul Dumitru Budrala.

”DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA este un film extrem de așteptat de publicul cinefil, iar asta se reflectă în miile de vizionări generate de teaser-ul pe care l-am lansat în urmă cu câteva zile în online. Sâmbătă există această ocazie rară și extraordinară de a viziona în avanpremieră filmul în aer liber în apropierea celui mai pitoresc drum european”, a declarat Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu.

DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, cel mai așteptat film al regizorului sibian, urmează să fie lansat oficial în luna septembrie. Filmul are ca punct de pornire fascinația de-o viață a regizorului pentru Drumul regilor, unde fantasticul, poveștile mitologice și sublimul peisajelor te însoțesc la orice pas de-a lungul drumului care șerpuiește printre Carpați legând Transilvania de Oltenia. Dumitru Budrala creează o experiență audio-vizuală unică, cadrele aeriene care îți taie răsuflarea sunt completate perfect de vocea regizorului care explorează încărcătura mitologică a locului din cele mai îndepărtate timpuri și până în prezent.

O producție Astra Film Sibiu, CNM ASTRA și Consiliul Județean Sibiu

Cu sprijinul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei

Pe Drumul regelui va fi proiectat în avanpremieră filmul DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava