MOPAN Suceava

În această toamnă, Pepsi a lansat pe piața din România un milion de doze cu 3 designuri noi, realizate de 3 consumatori români în cadrul unei competiții desfășurate pe www.acceptaprovocarea.ro. Concursul, parte din campania globală Pepsi Challenge, a invitat fanii brandului să deseneze un nou ambalaj pentru doza de Pepsi, într-o aplicaţie specială găzduită pe site-ul campaniei. Cele mai creative trei propuneri au fost produse în ediţie limitată şi distribuite pe rafturile magazinelor la nivel naţional. Câştigătorii şi autorii celor mai creative ambalaje sunt Octavia Furtună, Bogdan Ionuț Țâru și Andreea Roxana Demeter.

„Pepsi este brandul care se reinventează mereu, iar prin campania globală Pepsi Challenge am propus și consumatorilor noștri să încerce experiențe noi, să iasă din tipare. Una din provocările pentru ei a fost aceea de a crea un design cât mai original pentru dozele de Pepsi. Creativitatea și receptivitatea lor ne-a impresionat, iar cei trei câștigători se pot mândri cu rezultatul implicării lor multiplicat în cele un milion de doze Pepsi, produse în ediție limitată și distribuite în întreaga țară”, a spus Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

Criteriile de jurizare au presupus ca designul să fie cât mai creativ, original, iar ideea promovată prin el să se identifice cu personalitatea Pepsi.

Campania Pepsi Challenge s-a desfășurat în România pe parcursul a trei luni (aprilie, mai, iunie), timp în care fanii brandului au fost provocați să facă parte din cea mai mare campanie Pepsi de până acum, la nivel global. Sub hashtagul #pepsichallenge, consumatorii din întreaga lume au fost încurajaţi să sfideze convenţiile şi să trăiască viaţa într-un mod diferit participând la o serie de provocări lunare şi săptămânale, anunţate pe site-urile dedicate ale campaniei şi pe reţelele de socializare ale brandului atât la nivel local, cât şi la nivel internaţional.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 66 miliarde dolari venit net în 2014 adus de un portofoliu de alimente și băuturi ce se completeză reciproc și care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă largă de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail.
În centrul filosofiei PepsiCo este Performanța cu Scop – angajamentul nostru de a oferi performanțe financiare la cel mai înalt nivel, creând în același timp o creștere durabilă a valorii acțiunilor. În practică, Performanță cu Scop înseamnă furnizarea unei game largi de produse alimentare și băuturi, de la gustări la alimente sănătoase; găsirea unor modalități inovatoare de a minimiza impactul nostru asupra mediului și de a reduce costurile operaționale; oferirea unor locuri de muncă sigure pentru angajații noștri la nivel global; și respectarea, sprijinirea și realizarea de investiții în comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea. Pentru mai multe informații, vizitați www.pepsico.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava