MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, 34 de înotători de la CSŞ-LPS Suceava, Clubul Sportiv Universitar din Suceava şi Aqua Club Fălticeni au evoluat cu succes la un nou concurs de pregătire, Cupa Bacăului, competiţie care a reunit 300 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi din ţară.
După o evoluţie foarte bună, o parte dintre ei au fost desemnaţi cei mai buni la categoriile de vârstă la care au concurat, Andrei Andrian la 8 ani, Ioana Ursu la 10 ani şi Daria Lucan la 11 ani, toţi trei fiind la CSŞ-LPS Suceava, şi Călin Moscaliuc la categoria 12 ani.
În concursul rezervat înotătorilor de 8 ani, Andrei Andrian a câştigat două medalii de aur şi una de argint, iar Amalia Burlacu, o medalie de aur, la 9 ani, Paula Boleacu a obţinut două medalii de aur, la 10 ani, Ioana Ursu – trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz, Delia Ostafi – două medalii de aur, două de argint şi una de bronz, Oana Sauciuc – două medalii de argint şi una de bronz, iar Petriana Popovici – două medalii de bronz.


În probele rezervate sportivilor de 11 ani, Daria Lucan a câştigat două medalii de aur, două de argint şi una de bronz, în timp ce colega sa Maria Verciuc a luat un aur, trei medalii de argint şi una de bronz. La 12 ani, Călin Moscaliuc, de la CSU Suceava, a reuşit să obţină patru medalii de aur şi şi-a doborât recordul naţional pe care-l deţine, Ionuţ Socoliuc (CSU Suceava) a câştigat trei medalii de argint şi două de bronz, Cosmina Aaniţei – o medalie de argint şi două de bronz, la 13 ani, Victor Turluianu a reuşit să obţină o medalie de aur, în timp ce la 14 ani, Şerban Cotos (CSU Suceava) a luat un aur, un argint şi două medalii de bronz, iar Sebastian Croitor – două medalii de argint şi una de bronz.
Tot la Cupa Bacăului, Clubul Aqua din Fălticeni a avut patru sportivi pe podium: la 6 ani, Sofia Matei a obţinut trei medalii de aur, la 7 ani, Daria Silişteanu – o medalie de aur, Alecsia Tenciu – o medalie de argint, iar la 8 ani, Rianna Anariei a câştigat un bronz.
„Pentru sportivii noştri a fost un concurs de verificare excelent, mai ales că au reuşit evoluţii foarte bune. Îi felicit pentru evoluţia lor şi sper să confirme forma bună şi la Campionatul Naţional”, a declarat Cezar Moscaliuc, antrenor care alături de Luis Lăcătuş şi Andrei Pinticanu se ocupă de pregătirea acestor sportivi.

Performanţe remarcabile pentru înotătorii suceveni la Cupa Bacăului, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava