MOPAN Suceava

Președintele PES Activists Suceava, Gabriel Costache, a anunţat lansarea campaniei „Dialoguri cu aleșii locali”, o inițiativă inedită prin care se dorește creșterea gradului de transparență și facilitarea dialogului cu aleșii locali și candidații PSD la alegerile locale din 2016.
“Dialogul deschis este cel mai important element pentru restabilirea încrederii între cetățeni și aleșii lor. Proiectul, derulat sub umbrela campaniei „Dialoguri Europene”, vizează organizarea în anul 2016 a unui nou format de conferințe, la nivel național şi local, în perspectiva alegerilor locale . În acest sens, inițiativa are un potențial de impact ridicat pentru contextul electoral 2016 și va ajuta la creșterea gradului de transparență a administrației locale”, a precizat Gabriel Costache, Președintele PES Activists Suceava.
„Seria de evenimente organizate de PES Activists România va juca un rol foarte important în perspectiva alegerilor locale. Vom prezenta un nou mod de comunicare cu cetățenii, care va sta la baza construcției unei relații solide între români și reprezentanților lor de la nivel local, consolidată pe încredere și schimb deschis de opinii pe teme de interes comun!”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, Președintele PES Activists România.
Una dintre noutățile proiectului constă în organizarea unor workshop-uri, in spaţii publice, unde toți participanții vor avea ocazia să vorbească deschis cu aleșii locali dar şi cu reprezentanții PES Activists România facilitând creșterea gradului de transparență și dialogul direct cu aleșii locali într-un cadru informal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava