MOPAN Suceava
Galerie foto90 poze în acest set

Liderul PDL Vasile Blaga şi-a lansat la Suceava, în mod oficial, moţiunea „România dreaptă. PDL – Politica Dincolo de Lozinci”, cu care acesta candidează pentru un nou mandat de preşedinte al acestui partid. Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava în prezenţa a peste 1.200 de membri şi simpatizanţi ai PDL. În cadrul acestui eveniment, liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, şi-a declarat susţinerea faţă de Vasile Blaga, precizând că este unul dintre semnatarii moţiunii acestuia.

Gheorghe Flutur și-a exprimat susținerea pentru Vasile Blaga

Flutur a precizat că are numeroase argumente care îi susţin decizia de a-l susţine pe Vasile Blaga în cadrul alegerilor interne din PDL. „Conducerea partidului a hotărât ca pe 23 martie să aibă loc Convenţia Extraordinară a partidului, la care Suceava va avea un număr mare de delegaţi şi unde va trebui să alegem noua conducere. Ce e nevoie să ştiţi? Cine este cel mai bun. Şi vin în faţa dumneavoastră şi îl prezint pe prietenul şi camaradul meu de luptă politică, Vasile Blaga, cu moţiunea domniei sale, la care m-am alăturat şi eu cu mulţi alţi colegi”, a declarat Gheorghe Flurtur. Liderul PDL Suceava a spus că îşi doreşte să continue ceea ce a început alături de Vasile Blaga în cursul anului trecut. El a arătat că PDL Suceava va susţine oameni cu experienţă politică. „Timpul a fost scurt şi a venit referendumul de suspendare şi nu am avut timp să punem în aplicare ceea ce aşteaptă partidul. Dorim să susţinem oameni care au experienţă politică. Dorim să susţinem, şi îl susţin pe Vasile Blaga, iar oamenii din jurul lui sunt oameni realişti. Nu pot apărea minuni peste noapte. Nu putem să recuperăm peste noapte electoratul pierdut. Nu există scurtătură ca să ajungi să recuperezi ce ai avut acum 2 – 3 ani. Trebuie muncă, şi muncă enormă de jos în sus”, a precizat Gheorghe Flutur. El a subliniat că USL a început să-i supere pe români, iar PDL trebuie să se reorganizeze pentru ca în câteva luni să poată să crească în sondaje. Preşedintele PDL Suceava le-a transmis celor prezenţi la întâlnirea de ieri că opoziţia nu este o recepţie de gală într-un salon în care „în care să-ţi dai cu presupusul despre politică”, ci înseamnă mai mult munca pe teren. Flutur consideră că deşi unii afirmă că PDL a amorţit în ultima perioadă, acest partid „trebuie să renască în perioada următoare. „Haideţi să închidem această etapă a alegerilor în partid. Sunt un om de echipă şi vă cer cu respect, de data asta ca şi semnatar al moţiunii lui Vasile Blaga, să cântăriţi bine cine vine cu oferta cea mai bună pentru PDL pentru ca în 2016 să ne ducă la guvernare. Ştie Vasile Blaga şi echipa din jurul lui să facă acest lucru? Aşa că eu sunt convins că în aceste alegeri interne, trebuie să găsim formula cea mai bună. Contez pe înţelepciunea dumneavoastră”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Blaga a ales să-şi lanseze moţiunea la Suceava deoarece a dorit ca acest lucru să fie făcut „în faţa unor oameni harnici, de dreapta”

La rândul său, preşedintele PDL Vasile Blaga a subliniat că numărul impresionat de participanţi la această întâlnire demonstrează că PDL nu este mort. „Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi prezenți în număr atât de mare. Şi le răspund astfel atât lui Ponta, cât şi din păcate unora dintre noi care spuneau că partidul este mort. Aş vrea să vadă sala asta să vadă cât e de mort”, a declarat Vasile Blaga. El a adăugat că a ales să-şi lanseze moţiunea la Suceava deoarece a dorit ca acest lucru să fie făcut „în faţa unor oameni harnici, de dreapta”.„Am ales Suceava pentru că în această moţiune vorbesc de reconstrucţie, de construcţie, ori organizaţia de aici este condusă de domnul Flutur alături de care, din însărcinarea lui Traian Băsescu şi a lui Theodor Stolojan, am început construcţia a ceea ce s-a numit <Dreptate şi Adevăr> care a făcut foarte bine României, şi am contribuit decisiv la integrarea României în Uniunea Europeană. De asemenea, am ales Suceava pentru că de când a venit domnul Gheorghe Flutur, Orest Onofrei şi Ioan Bălan, avem cu adevărat o organizaţie puternică aici. Dacă o lăsam pe mâna lui Uricec şi acum eram la 5%. Iar organizaţia asta puternică iubeşte Bucovina, iubeşte Suceava, spre deosebire de USL care nu a iubit-o şi nu o iubeşte nici azi”, a declarat liderul PDL. El a mai adăugat că prin această moţiune cu care va candida pentru şefia PDL îşi asumă trei angajamente faţă de partid, de membrii săi, faţă de români şi partenerii europeni ai acestei formaţiuni politice. Vasile Blaga a subliniat că îşi propune ca PDL să fie un partid unit, puternic şi un partid al soluţiilor.

Onofrei i-a oferit lui Blaga un mărțișor gigant cu fotografiile Elenei Udrea și Monicăi Macovei

Unul dintre cei care a ieşit în evidenţă la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga a fost prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, care i-a dăruit un mărţişor liderului PDL. Orest Onofrei Onofrei a adus un mărţişor special pentru liderul PDL, de şnurul alb-roşu fiind prinse fotografiile celor doi contracandidaţi pe care îi are Vasile Blaga, respectiv Elena Udrea şi Monica Macovei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava