MOPAN Suceava

Într-o iniţiativă fără precedent în România, Pepsi, unul din cele mai cool branduri de băuturi răcoritoare, a invitat românii în stradă pe parcursul verii pentru a descoperi gustul de cola preferat. Sub sloganul „Acceptă Marea Provocare Pepsiˮ, cea mai mare campanie de activare a brandului de până acum a reunit 100.885 de participanți, din care 61,9%* au ales, pe nevăzute, gustul Pepsi.

În cadrul campaniei, Pepsi a desfăşurat 270 de activări în perioada iunie – august 2015, în marile oraşe din România (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Sibiu, Alba-Iulia), în staţiunile de vacanţă de la mare, dar şi la cele mai importante festivaluri de film şi muzică din țară: Electric Castle şi Transilvania International Film Festival, Jazz in the Park (Cluj), Summer Well (Bucureşti), Bucharest International Air Show (Bucureşti), SunWaves (Mamaia) şi Liberty Parade (plaja Venus, Constanţa).

Activările Pepsi au fost vizibile prin standuri special amenajate, la care consumatorii au fost invitaţi să guste pe nevăzute două băuturi de tip cola şi să aleagă gustul care le place mai mult. Echipele Pepsi prezente la evenimente au interacţionat cu fanii şi i-au încurajat să participe la provocarea verii.

„<<Acceptă Marea Provocare Pepsi>> este cea mai mare campanie Pepsi de activare a consumatorilor români în stradă. A fost o inițiativă curajoasă, concepută ca o activitate distractivă prin care consumatorii să afle ce gust de cola preferă cu adevărat. Rezultatele ne bucură cu atât mai mult cu cât românii au participat în număr atât de mare”, a declarat Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

Rezultatele campaniei sunt comunicate și în cel mai nou spot TV Pepsi, difuzat pe principalele staţii TV şi online.

Activările desfăşurate sub umbrela „Acceptă Marea Provocare Pepsiˮ fac parte din campania globală Pepsi Challenge, lansată în România la începutul lunii aprilie 2015. Pe parcursul a trei luni, în cadrul acestei mişcari globale ambiţioase, fanii Pepsi au fost provocaţi să experimenteze viața într-un mod diferit participând la o serie de provocări săptămânale şi lunare comunicate pe site-ul www.acceptaprovocarea.ro.

*calcul bazat pe înscrierile preferinţelor participanţilor peste 18 ani în număr de 100.885, cu privire la băuturile de tip cola degustate, prin completarea formularului electronic în cadrul aplicaţiei „Marea provocare Pepsiˮ pusă la dispoziţia participanţilor la  standurile de desfăşurare a campaniei „Marea Provocare Pepsi” în perioada 5 iunie – 25 august 2015.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 66 miliarde dolari venit net în 2014, adus de un portofoliu de alimente și băuturi ce se completează reciproc și care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă largă de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste de 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail.

În centrul filosofiei PepsiCo este Performanța cu Scop – angajamentul nostru de a oferi performanțe financiare la cel mai înalt nivel, creând în același timp o creștere durabilă a valorii acțiunilor. În practică, Performanță cu Scop înseamnă furnizarea unei game largi de produse alimentare și băuturi, de la gustări la alimente sănătoase; găsirea unor modalități inovatoare de a minimiza impactul nostru asupra mediului și de a reduce costurile operaționale; oferirea unor locuri de muncă sigure pentru angajații noștri la nivel global; și respectarea, sprijinirea și realizarea de investiții în comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea. Pentru mai multe informații, vizitați www.pepsico.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava