MOPAN Suceava

Peste 200 de absolvenţi, cu vârste între 4 şi 16 ani, ai cursurilor de limbă engleză ca limbă maternă, care fac parte dintr-un proiect internaţional mai amplu iniţiat de Centrul Internaţional “Helen Doron English”, vor fi felicitaţi şi premiaţi în cadrul unui eveniment cultural, care va avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016, începând cu ora 11.00, în Maritimo Shopping Center din Constanţa.

O parte dintre absolvenţii programului internaţional se pregătesc pentru susţinerea de testări internaţionale de limbă engleze, iar 80 dintre aceştia au susţinut deja cu succes examinarea Cambridge, care le oferă, în viitorul apropiat, oportunităţi nelimitate atât din punct de vedere personal, cât mai ales din punct de vedere profesional.

Un nou program internaţional de limba engleză are loc vara aceasta

Centrul Internaţional Helen Doron derulează un alt inedit program dedicat celor mici, care îi ajută pe aceştia să înveţe limba engleză prin … distracţie. “Programele educaționale pe care le oferim copiilor, îi învață mai mult decât limba engleză, îi învață să gândească direct în această limbă. Este important ca un copil să aibă un suport și în afara sălii de clasă pentru a-și exersa limba engleza, tocmai de aceea am dezvoltat un program educațional special pentru vacanța de vară, unde copiii își pot dezvolta abilitatea de a cunoaște limba engleză într-un mod inedit: prin distracție. Școala de vară este bazată pe conceptul de învățare distractivă, la fel ca la toate cursurile Helen Doron English, însă vara mediul este mai relaxat și distracția copiilor este prioritară, deoarece un copil relaxat poate fi un copil mult mai atent, care asimilează mai rapid informațiile”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English.

În opinia specialistului, beneficiul major al școlii de vară este faptul că se vorbește numai în limba engleză, ceea ce sprijină învățarea accelerată. Practic, copiii se distrează în limba engleză, alături de profesorii special pregătiți cu un arsenal de activități, jocuri, cântece și cunoștințe noi, dar și alături de elevii sau studenții voluntari ai școlii de vară. “Voluntariatul este un program integrat în școala de vară, și le oferă elevilor și studenților ocazia de a învăța practic felul în care se lucrează cu copiii, cum se predă limba engleză cu o metodă pedagogică avansată și le oferă o experiență unică de vară. Programul de vară se va desfășura pe toată perioada verii, iar la finalul lunii august, suntem pregătiți pentru aventură cu tabăra în limba engleză, care va avea loc în Berca, județul Buzău. Am organizat această tabără pentru al doilea an consecutive, la cererea copiilor și a părinților, și putem garanta multe surprize și distracție pe cinste într-un peisaj de munte fascinant. Profesorii, care îi vor însoți pe copii, vor asigura un mediu de vorbire exclusiv în limba engleză și vor integra elemente ale metodei Helen Doron English în cadrul activităților din tabără. Deci, după cum puteți vedea, ne așteaptă o vară plină, energică și mai ales, cu copii dornici să afle ce înseamnă învățarea distractivă”, conchide specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English.

Numărul de locuri pentru programul internaţional de vară este limitat, iar pentru a rezerva un loc la Summer School 2016, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0723949393. Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.HelenDoron.ro.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English. Centrul Internaţional Helen Doron English din Constanţa a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educaţiei copilului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava