Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 5300 de absolvenți suceveni de clasa a VIII-a s-au înscris pentru repartizarea computerizată la liceu. Etapa a avut loc în cursul zilei de marți, 19 iulie, iar listele cu repartizarea și locurile rămase libere vor fi afișate pe 20 iulie la școlile gimnaziale. Cei admiși trebuie să-și depună dosarele între 21 și 29 iulie la unitatea de învățămînt la care au fost repartizați. Pentru ceilalți, pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată.

Pentru prima etapă, de marți, 19 iulie, s-au înscris 5346 de absolvenți de clasa a VIII-a, 67 provenind din alte județe. Numărul total de locuri disponibile în învățămîntul liceal din județul Suceava este 6188. Un număr de 396 de elevi sunt deja admiși pentru că au trecut testele vocaționale: 120 la liceul militar, 103 la liceul de artă, 91 la LPS, 56 la pedagogic și 26 la seminarul teologic.

Pe 20 iulie vor fi afişate rezultatele în şcolile gimnaziale, adică listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ. În perioada 21-29 iulie, părinţii şi elevii pot depune dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată și se va afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal de stat lista candidaților repartizați în acea instituție în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 și 2 septembrie.

Admiterea candidaților pentru învățământul seral și pentru cel cu frecvență redusă se va desfășura în perioada 27 — 29 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava