MOPAN Suceava
Galerie foto16 poze în acest set

Peste 70.000 de vizitatori la Targul de Nunti Bucovina 2013 in perioada 14 – 17 februarie la Shopping City Suceava. 20.000 de spectatori la spectacolul senzational de duminica 17 februarie 2013 – un spectacol de moda impresionant, bar show, premii in valoare totala de 4000 euro si un mega concert ANTONIA.

Astfel pentru cei care incă nu s-au decis cum să fie nunta lor le-am pregătit o prezentare de rochii de mireasa, costume de mire, rochii si costume de ceremonie si un bar show incendiar sustinut de barmanii Ionut si Alex. Evenimentul a debutat cu cei mici care au defilat în ţinute Evel Mod urmată de colecţiile de rochii de mireasă de la Ellysabeta Dll, HM Mireasa Boutique Mariaje, The City, Casa de moda Ioana Iacob, Atelier Maria Albu, precum şi ţinute pentru viitorii miri de la Pada Murre si Camiceria Italiana. Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti si Leonardo. Nici cei care erau în căutarea unui cadou deosebit pentru persoana iubită nu au fost uitaţi, pentru ca pe perioada intregului eveniment s-au oferit celor mai curajosi dintre spectator vouchere in valoare de 250 lei fiecare oferit de Splend`or.

Marele premiu al campaniei “Castiga-ti dragostea” , un set de verighete in valoare de 2500 lei oferite de partenerul principal Splend`or a fost castigat de cate Roman Teodor din Suceava. (nu este confirmat)

Marele premiu al “Târgului de Nunţi Bucovina”, o “nuntă la cheie” oferită de Simply Mind (pachet complet servicii foto şi video HD si decoratiuni sală) a fost castigat de Biholar Marius din Suceava.

In plus in cadrul tombolei organizate pe perioada targului de nunti au mai fost acordate următoarele premii: un buchet de mireasa oferit de CRYSTAL MARIAGE; 1 Set de pahare de miri si o pernuta pentru verighete oferite de Eventual Suceava, 2 sedinte foto de cuplu oferite de Moscaliuc Adrian, o cina romantică la Continental Hotels, 2 NOPTI DE CAZARE Perla Bucovinei Voronet oferite de Bilco Travel, un pachet de servcii uplight si efecte special oferit de Party Show, 2 torturi Elsira Radauti si 1 inel din aur oferit de Atlantis Gold.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava