Concert pascal
MOPAN Suceava

Phil Collins și fosta sa soție, Orianne, au divorțat în 2008, iar la acea vreme partajul dintre ei a fost cel mai scump pe care l-a înregistrat Marea Britanie până atunci. Acum, artistul a dezvăluit că s-a împăcat cu Orianne, la șase ani după ce i-a plătit 24,3 milioane de lire sterline în urma divorțului, potrivit contactmusic.com.

Collins a declarat pentru ziarul The Sun: „M-am împăcat cu a treia soție – nu am vorbit până acum despre asta. Avem ceva timp de când suntem iar împreună și nimeni nu a observat.”

Într-un alt interviu, cântăreţul în vârstă de 64 de ani a precizat că nu ar fi trebuit să divorţeze niciodată: „Ne-am dat seama că n-ar fi trebuit să divorţăm. Ea s-a recăsătorit, dar am rămas în relaţii foarte bune, ea mi-a dus dorul, la fel și eu, iar copiii sunt cu adevărat fericiţi”, a spus Phil Collins.

După divorţ, Orianne şi copiii cuplului s-au mutat în Miami. În schimb, Phil Collins a început să aibă probleme grave cu alcoolul, fapt pe care l-a și recunoscut într-un interviu. Starul a precizat însă că de trei ani a renunţat să mai consume alcool.

Phil Collins și Orianne au avut o relaţie timp de 12 ani, din care şapte au fost căsătoriţi. Au împreună doi fii, Nicolas şi Matthew.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava