Concert pascal
MOPAN Suceava

Pink este stresată de ideea unui al doilea copil și se vehiculează zvonuri conform cărora artista se străduiește să rămână din nou însărcinată, potrivit contactmusic.com. Interpreta piesei ´So What´, care are o fiică de 4 ani, Willow, împreună cu soțul ei, Carey Hart, dorește să rămână iar însărcinată și face tot posibilul să aibă o stare de sănătate bună.

O sursă apropiată cântăreței, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru revista OK! din Statele Unite: ˝Ia acid folic și se îngrașă pentru a-și spori fertilitatea. Își dorește asta mai mult decât orice, deci situația este foarte neliniștitoare.˝ Starul a răspuns recent criticilor ce i-au fost aduse în legătură cu creșterea în greutate și a insistat că e foarte fericită, mai scrie sursa citată. Ea a spus: ˝Nu sunt îngrijorată în legătură cu mine. Nu sunt îngrijorată nici în legătură cu voi.˝

˝Sunt foarte bine, foarte fericită și sunt sănătoasă, voluptuoasă, iar corpul meu nebunesc de puternic a luat o pauză binemeritată.˝ Ulterior vedeta a recunoscut că acele comentarii (la adresa siluetei sale) i-au rănit sentimentele. Ea a zis: ˝Nu răspund bine agresiunilor. Niciodată nu am făcut-o. Nu sunt o persoană ce poate fi agresată. Nu sunt genul de persoană care să vadă alte persoane agresate.˝ ˝Cresc o fată. Sunt o fată. Am sentimente. Oamenii cred că nu accept astfel de comportamente și că sunt puternică, dar sunt o ființă umană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava